YANGıN KAPıSı IçIN 5-İKINCI TRICK

yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en muhteşem üstünlükı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu sinein, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem düzenınmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları nizamlı olarak yapılmalıdır. Kapının düzgün çkızılışmasını bulmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi elbet ki kapılardır. Bu kapılar 360 gömlek ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye onat halde üretilmeleridir.

Bina kucaklerinde kadeh yahut metal sandık olan elan uçuk ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dünyaarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size fen verecektir.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni ile dayalı Yangın Çıkış Kapısı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanma düzlükı genişlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this page